Bublinky, version: blanc 20 (pét nat)
Bublinky, version: blanc 21
Bublinky, version: rosé 19 (bubbles) odroda: pinot noir
Bublinky, version: rosé 20 (pét nat)
Gonepteryx
Gonepteryx, edition: ´22
Karbonix 2021
Marie-louise (pét nat) odroda: pinot noir
Oups – rosé tiché limitovaná edícia
Pinot gris 2018 (rulandské šedé) limitovaná edícia
Pinot gris 2019 (rulandské šedé) limitovaná edícia
Pinot noir 2018
Pinot noir 2019
Rulandské modré 2018 (pinot noir)
Sauvignon blanc 2018
Symposion 2019
Tramín červený 2018 (gewurztraminer)
Tramín čeverný 2020
Vilain papillon (pét nat) odroda: pinot gris
Bublinky, version: blanc 20 (pét nat)
Biele, suché, perlivé víno vyrobené metódou pétillant naturel. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok. Spontánna fermentácia, nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom.
Rok výsadby: 2010
Zrenie: vo fľašiach 6 mesiacov
Zrenie: vo fľašiach 6 mesiacov
Alkohol: 11,5 % vol
Celková síra (oxid siričitý): 5 mg/l
Voľná síra: 2 mg/l
Certifikované BIO
Bublinky, version: blanc 21
Biele, suché, perlivé víno vyrobené metódou pétillant naturel (Pét nat), zrelo 2 roky na jemných kaloch vo fľašiach. Elegantné jemné bublinky, plné telo, komplexná chuť v ktorej cítiť marhule a biele kvety. Metóda pétillant naturel znamená, že víno sa nafľaškuje počas spontánnej prvej fermentácie, ktorá sa skončí vo fľaši. Potom sa fľaše v stojanoch otáčajú a následne sa degoržujú * (ako pri výrobe šampanského)
*degoržovanie znamená, že sa „odstrelia kaly usadené v hrdle fľaše“
Tak ako pri všetkých našich vínach je fermentácia spontánna, víno je nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok. Víno je vhodné pre vegánov.
Odroda: Pinot gris (Rulandské šedé)
Rok výsadby: 2010
Lisované celé strapce
Zrenie: 2 roky vo fľašiach na jemných kaloch
Degoržované: 10-11.10.2023
Alkohol: 13% vol
Celková síra (oxid siričitý): 6 mg/l
Voľná síra: 3 mg/l
Zvyškový cukor: 9,4 mg/l
Histamín: 0,53 mg/l
Certifikované BIO
Certifikované VINS MÉTHODE NATURE
Bublinky, version: rosé 19 (bubbles) odroda: pinot noir
Ružové, suché, perlivé víno vyrobené metódou pétillant naturel. Vyrobené na Slovensku, z kvalitného bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok.
Rok výsadby: 2004-2014
Macerované na šupkách 9 hodín, samotok,
Macerované na šupkách 9 hodín, samotok,
Degoržované: 8.6.2020
Alkohol: 13,5 % vol
Celková síra (oxid siričitý): 18 mg/l
Zvyškový cukor: 7 mg/l
BIO – ORGANIC certified
Bublinky, version: rosé 20 (pét nat)
Ružové, suché, perlivé víno vyrobené metódou pétillant naturel. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok. Spontánna fermentácia, nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom.
Rok výsadby: 2004-2014
Zrenie: vo fľašiach 6 mesiacov
Zrenie: vo fľašiach 6 mesiacov
Alkohol: 11,5 % vol
Celková síra (oxid siričitý): 7 mg/l
Voľná síra: 4 mg/l
Certifikované BIO
Gonepteryx, edition: ´22
Gonepteryx je po latinsky Motýľ žltáčik, ktorého stretneme v našom vinohrade. Suché biele víno zo Slovenska. Spojenie Tramínu červeného a Sauvignonu vytvorilo toto jedinečné víno.
Tak ako pri všetkých našich vínach je fermentácia spontánna, víno je nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok.
Odrody: 70% Tramín červený a 30% Sauvignon Lisované celé strapce
Zrenie: Tramín (2020) v sklolamináte a Sauvignon (2019) 1 rok v dubových sudoch
Flaškované: 18.11.2022
Alkohol: 13% vol
Celková síra (oxid siričitý): 21 mg/l
Voľná síra: 3 mg/l
Zvyškový cukor: 0,6 g/l
Histamin: 2,41 mg/l
Certifikované BIO
Karbonix 2021
Suché červené víno. Nájdete tu výraznú chuť červeného ovocia. Víno je ľahké, svieže. Upozorňujeme, že je veľmi ľahko a rýchlo pitelné.
Tak ako pri všetkých našich vínach je fermentácia spontánna, víno je nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok. Víno je vhodné pre vegánov.
Odroda: Pinot noir
Rok výsadby: 2014
Karbonická macerácia 10 dní
Zrenie: sklolaminátových nádobách
Flaškované: 25.5.2022
Alkohol: 12,5% vol
Celková síra (oxid siričitý): 6 mg/l
Voľná síra: 2 mg/l
Zvyškový cukor: 0,2 g/l
Certifikované BIO
Certifikované VINS MÉTHODE NATURE
Oups – rosé tiché limitovaná edícia
Ružové, suché víno. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu. Spontánna fermentácia, nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom.
Odroda: Pinot noir
Rok výsadby: 2004-2014
Rok výsadby: 2004-2014
Fľaškované: 8.6.2021
Alkohol: 11,5 % vol
Celková síra (oxid siričitý): 28 mg/l
Zvyškový cukor: 0,9 mg/l
Pinot gris 2018 (rulandské šedé) limitovaná edícia
Biele suché víno. Jemná a plná chuť so sviežosťou na konci. Vyrobené na Slovensku, z kvalitného bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok.
Rok výsadby: 2010
Lisované celé strapce
Lisované celé strapce
Flaškované: 25.7.2019
Alkohol: 12,0% vol
Celková síra (oxid siričitý): 38 mg/l
Zvyškový cukor: 0,1 mg/l
Objem: 0,75 l a 1,5 l
Histamín: menej ako 0,5 mg/l
Pinot gris 2019 (rulandské šedé) limitovaná edícia
Biele suché víno. Arómy dozretých hrušiek a exotického ovocia (mango, ananás), plné telo s ovocnou dochuťou. Víno zrelo 10 mesiacov v betónovom vajci.
Odroda: Pinot gris (Rulandské šedé)
Rok výsadby: 2010
Rok výsadby: 2010
Zrenie: kvasilo a zrelo 10 mesiacov v betónovej nádobe v tvare vajca.
Flaškované: 5.8.2020
Alkohol: 13,5% vol
Voľná síra: 3 mg/l
Zvyškový cukor: 0,7 mg/l
Pinot noir 2018
Červené suché víno vyrobené na Slovensku, z kvalitného bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok. Kvasilo 10 dní na šupkách a potom zrelo rok v dubových sudoch. Jemná, elegantná chuť s náznakom trieslovín na konci.
Rok výsadby: 2004-2014
10 dní macerované na šupkách, remontáž
10 dní macerované na šupkách, remontáž
Flaškované: 20.4.2019
Alkohol: 12,0% vol
Celková síra (oxid siričitý): 33 mg/l
Zvyškový cukor: 0,1 mg/l
Objem: 0,75 l a 1,5 l
Histamín: 0,8 mg/l
Pinot noir 2019
Červené suché víno. Arómy dozretého lesného ovocia, plné telo so sviežosťou na konci. Víno zrelo 1 rok v dubových sudoch v tufovej pivnici.
Odroda: Pinot noir
Rok výsadby: 2004-2014
Rok výsadby: 2004-2014
Zrenie: 12 mesiacov v dubových sudoch (mix nových a použitých sudov)
Flaškované: 12.3.2021
Alkohol: 13,0% vol
Voľná síra: 3 mg/l
Zvyškový cukor: 0,5 mg/l
Rulandské modré 2018 (pinot noir)
Ľahké, svieže, červené suché víno. Vyrobené na Slovensku, z kvalitného bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok.
Rok výsadby: 2004-2014
5 dní macerované na šupkách, remontáž
5 dní macerované na šupkách, remontáž
Flaškované: 20.4.2019
Alkohol: 12,5% vol
Celková síra (oxid siričitý): 33 mg/l
Zvyškový cukor: 0,1 mg/l
Objem: 0,75 l a 1,5 l
Histamín: menej ako 0,5 mg/l
Sauvignon blanc 2018
Biele suché víno vyrobené na Slovensku, z kvalitného bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok. Plná, bohatá chuť so sviežou kyselinkou na konci.
Rok výsadby: 2010
Lisované celé strapce
Lisované celé strapce
Flaškované: 12.1.2020
Alkohol: 13,5% vol
Celková síra (oxid siričitý): 40 mg/l
Zvyškový cukor: 0,1 mg/l
Objem: 0,75 l a 1,5 l
Histamín: menej ako 0,5 mg/l
Symposion 2019
Symposion – pijeme spolu až do rána ako v starovekom Grécku. Ľahké červené suché víno s plnou chuťou dozretého červeného ovocia. Vyrobené na Slovensku, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok.
Rok výsadby: 2014
5 dní macerované na šupkách, remontáž
5 dní macerované na šupkách, remontáž
Flaškované: 6.8.2020
Alkohol: 13,5% vol
Celková síra (oxid siričitý): 7 mg/l
Zvyškový cukor: 0,3 mg/l
Certifikované BIO
Tramín červený 2018 (gewurztraminer)
Ovocné, aromatické, biele suché víno. Vyrobené na Slovensku, z kvalitného bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu a bez použitia pridaných látok.
Rok výsadby: 2010
Lisované celé strapce
Lisované celé strapce
Flaškované: 19.4.2019
Alkohol: 12,5% vol
Celková síra (oxid siričitý): 50 mg/l
Zvyškový cukor: 0,1 mg/l
Objem: 0,75 l a 1,5 l
Tramín čeverný 2020
Biele suché víno. Jemné, ovocné arómy – plná a svieža chuť. Spontánna fermentácia, nečírené, nefiltrované, fľaškované samospádom. Vyrobené na Slovensku zo slovenského bio hrozna, s láskou, rešpektom k hroznu.
Lisované celé strapce
Zrenie: 7 mesiacov v sklolaminátovej nádobe
Zrenie: 7 mesiacov v sklolaminátovej nádobe
Alkohol: 12,5% vol
Celková síra (oxid siričitý): 16 mg/l
Voľná síra: 2 mg/l
Certifikované BIO